Varmuutta LVI-puitesopimuksella

Toteutamme kiinteistö- ja taloyhtiöiden LVI-huolto- ja korjaustöitä solmimalla kanssanne LVI-puitesopimuksen. Huoltopäivystyksemme palvelee teitä vuorokauden ympäri.

Säännöllisellä huollolla ennaltaehkäisemme suurikuluisia korjaustarpeita tulevaisuudessa. Sopimuksen ansiosta pysymme ajan tasalla taloyhtiönne tilanteesta, ja myös yhteydenpito sujuu tuttujen yhteyshenkilöidemme kautta jouhevasti.

Palveluumme sisältyvät mm.

  • LVI-muutostyöt ja -korjaukset
  • putkien sulatukset ja jäädytykset
  • viemäreiden videokuvaukset

Huoltopalvelut käytössänne 24/7

Päivystyksemme palvelee äkillisissä tarpeissa vuorokauden ympäri, myös viikonloppuisin. Kaikki asentajamme puhuvat suomea. Käytössämme on 20 täysin varusteltua huoltoautoa.

Iloisia uutisia KRS-Yhtiön LVI- huoltopuolelta!

Saimme käyttöömme ensimmäisen Mercedes-Benz Vitomme 1/16 eläkkeelle siirtyvien hyvin palvelleiden Toyotien tilalle. Loppuvuoden aikana uusimme kaikki huoltoautomme, jotta voimme palvella entistä luotettavammin ja tehokkaammin.

Olemme myös avanneet uuden verkkokaupan, joten tervetuloa tutustumaan!

Voitte tilata tuotteita, tuotteita asennuksen kanssa ja myös pikatilauksena jopa 1-3 tunnin kuluessa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Verkkokauppaamme pääsette tutustumaan osoitteessa https://kodinlvi-verkkokauppa.fi/.

Myös erillisiä työtilauksia voi tehdä tästä osoitteesta: https://krs-yhtiot.fi/tyotilauslomake/

0h
päivystyspalvelu
0
täysin varusteltua huoltoautoa
0
huoltokäyntiä vuodessa
0
kotimaista huoltomiestä

Tilaa huoltosopimus kiinteistöön tai taloyhtiöön!

Kerromme mielellämme lisää huoltopalvelustamme ja toimitamme tarjouksen haluamastanne kokonaisuudesta. Ota yhteyttä huollon asiakaspalveluumme huolto@krs-yhtiot.fi tai alla oleviin yhteyshenkilöihin.

Eero Takanen

Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta. Sovituista aikatauluista pidetään kiinni. Päivystys toimii hyvin ja nopeaa toimintaa tarvittavissa töissä saa putkimiehen paikalle ripeällä aikataululla.

Kari Komulainen
kiinteistöpäällikkö, Helsingin kaupungin asunnot Oy
heka logo
Espoon kaupungin tunnus
Espoon asunnot
hoas logo