Kokenut kotimainen kumppani palveluksessasi

KRS-Yhtiöt Oy on vuonna 1997 perustetun Korasan Oy:n ja vuonna 2005 perustetun KRS-Putki Oy:n yhdistymisen tulos. KRS-Yhtiöt keskittyy korjausrakentamiseen ja saneeraukseen sekä LVIA-tekniseen työhön.

Pääosa asiakkaistamme on asunto-osakeyhtiöitä, mutta teemme korjausrakentamista ja remontointia myös muille asunnontuottajille ja kiinteistöille pääkaupunkiseudulla. Palveluksessamme on noin 65 työhönsä sitoutunutta rakennusalan ja LVIA-alan ammattilaista. Työllistämme suomalaisia osaajia.

Olemme vakavarainen yritys ja rehti kumppani. Kuulumme Luotettava kumppani -ohjelmaan, mikä tarkoittaa, että sitoudumme hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuutemme. Olemme myös Suomen Yrittäjät ry:n jäsen.

Tutustu esitteeseemme

0m€
liikevaihto
0
ammattilaista
0
vuoden kokemus
0
märkätilan korjausta

Yhteistyökumppanit

rtv logo
Slo Logo
Hartman logo
dahl logo
Onninen logo
Kesko logo
Taiga logo
Abstone logo
EsKon logo
HYT logo
Laptitec logo
heka logo
Espoon kaupungin tunnus
hoas logo
Espoon asunnot
ORAS LOGO
Gustavberg logo
LVI WaBeK
Högfors logo
Ahlsell logo

Hae meille töihin!

KRS-Yhtiöt Oy on vakavarainen ja kasvava yritys, ja olemme aina kiinnostuneita kuulemaan hyvistä tekijöistä. Joukkueessamme työskentelee tällä hetkellä reilut 60 ammattilaista. Monet työntekijöistämme ovat pitkäaikaisia.

Tuemme henkilöstömme hyvinvointia esimerkiksi tarjoamalla työntekijöidemme käyttöön E-Passit. Osallistumme säännöllisesti myös erilaisiin liikunta- ym. yhteistapahtumiin.

Lähetä meille avoin työhakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla: rakennuspuolen työhakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen kimmo.kiiskinen@krs-yhtiot.fi ja lvi-puolen työhakemukset osoitteeseen mika.vaisanen@krs-yhtiot.fi.