Rakennus- ja LVI-urakointi

KRS-Yhtiöt Oy tarjoaa korjausrakentamis-, saneeraus- ja LVI-urakointipalvelua pääkaupunkiseudulla. Olemme erikoistuneet vanhojen arvokiinteistöjen urakointiin.

Palvelumme kattaa kiinteistöjen linjasaneeraukset, märkätilat sekä talotekniikan peruskorjaukset ja saneeraukset. Toteutamme pääurakoitsijana kaikki remonttien rakennustekniset ja LVIA-tekniset työt projektin alusta loppusiivoukseen asti.

LVI-urakoinnissa toteutamme pääurakointina mm. kaukolämpöpakettien vaihdot ja uusinnat sekä lämmitys- ja perussäädöt. Lisäksi teemme putkitöitä aliurakointina myös muille rakennusyrityksille.

Omien työntekijöidemme lisäksi meillä on huolella valittuja yhteistyökumppaneita, joiden kautta pystymme tarjoamaan kaikki projekteihin liittyvät erikoistyöt.

Kokonaisvaltaiset ja varmat urakkatoimitukset

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus kiinteistöjen rakennus- ja LVIA-tekniikasta. Viemme projektit läpi hyvää rakennustapaa noudattaen ja uusinta rakennusteknistä tietoa hyödyntäen. Vastuuntuntoinen työnjohtomme varmistaa, että projektin aikataulutus on realistinen ja kohteet pystytään luovuttamaan silloin, kun on sovittu.

Saatte meiltä urakointipalvelut kattavasti saman katon alta. Kommunikointi on helppoa ja tieto kulkee nopeasti. Projektin aikana panostamme sujuvaan vuorovaikutukseen niin isännöitsijöiden kuin projektipäälliköiden kanssa. Tiedotamme taloyhtiönne asukkaille ja osakkaille remontista ennen projektia järjestettävässä infotilaisuudessa. Kaikki työntekijämme puhuvat suomea.

Iloinen Kimmo kuvassa

Kysy lisää urakointipalvelustamme!

Kerron mielelläni lisää palvelustamme ja toimitan tarjouksen haluamastanne kokonaisuudesta.

kimmo.kiiskinen@krs-yhtiot.fi

Lisäremontit linjasaneerauksen yhteydessä

Linjasaneerauksen yhteydessä asukkaiden ja osakkaiden on mahdollista tiedustella asuntokohtaisia huoneistoremontteja, mm.

  • keittiöremontit
  • kylpyhuonelaajennukset
  • huonejärjestys- ja väliseinämuutokset
  • kokonaisremontit katosta lattiaan
  • sähköjen päivitys tämän päivän tarpeita vastaaviksi

Saat kauttamme kaiken yksilöllisestä muutossuunnitelmasta remontin toteutukseen.